Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tekijästä...

Olen vuosimallia 1963 ja itseoppinut kitaranrakentaja. Ennen tämän yrityksen perustamista olen tehnyt pitkän ja kirjavan uran monen eri taiteenlajin parissa. Aloitin teatterikoulussa 1981 ja työskenneltyäni lyhyen aikaa näyttelijänä ryhdyin teatteriohjaajaksi. Intohimo elokuvaan vei kuitenkin mukanaan ja teatteri sai jäädä. Työskentelin kameran edessä ja takana - käsikirjoittajana, ohjaajana, kuvaajana ja näyttelijänä.

Päädyin lopulta tekemään animaatioelokuvia, niiden taustaääniä, sekä musiikkia. Elektroninen musiikki, sitä tuottavat laitteet ja soittimet sopivat täydellisesti tähän konseptiin. Nämä härpäkkeet tarvitsivat kuitenkin kaverikseen myös jotain perinteikkäämpää  -  vaikkapa kitaran. Kun kerran olin pitkään puuhaillut ahkerasti myös puutöiden parissa, oli seuraava luonnollinen askel tietysti ryhtyä  rakentamaan kitaroita. 

En ole koskaan mieltynyt ainoastaan omaksi huviksi tekemiseen, vaan tavoitteenani on aina ollut omien aikaansaannosten muille jakaminen tai jopa myyminen. Eipä siinä sitten ollutkaan muuta vaihtoehtoa, kun laittaa firma pystyyn ja ryhtyä hommiin!

Christian Lindblad, HMS-guitars.