Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uudet kujeet!!!

Lisätty 16.02.2020

Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että liian pitkään kestäneen tauon jälkeen olen käynyt vihdoin päivittämässä näitä sivuja. Kitaroita olisi ollut esittelyvalmiina jo syksyllä mutta näin siinä vain pääsi käymään. Joka tapauksessa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Syksyn uutuudet olivat HMS Orion ja HMS Raven. Raven oli jo viittä vaille valmis kun tuli yllättäen kapuloita rattaisiin ja koko projekti oli pakko laittaa hyllylle vähän huilimaan. Sitten alkoi akustisen kitaran sunnittelu ja valmistelutyöt sillä seurauksella että Orion nimen saanut akkari ohitti kaikki muut projektit. Siitä tulikin varsinainen "pikku paholainen". Blueskitara joka kävi tienristeyksessä myymässä sielunsa ja sai korvauksena hillittömän, korvia hivelevän saundin - "the sound of the deep south".

Ja tämän uuden vuosikymmenen puolella saatiin sitten vielä kaksi lisää. Kauan odotettu virallinen HMS Hood, eli se kunnon mänty-koivu lankku, tosin aika vahvasti modattu joten kyseessä ei ole ihan mikään karvalakkimalli niin kuin alun perin oli tarkoitus. Kaikkein uusin ja hienoin onkin sitten toinen akustinen projekti, HMS Sirius, josta tuli valovoimainen, vaalea ja kirkkaasti soiva kaunosielu. Käy ihmeessä kurkkaamassa!

Lue kokonaan »

Tonefest 2020!

Lisätty 10.02.2020

Noin. Tonefest tuli jälleen ilahduttamaan Helsinkiläisiä ja varmasti myös kauempaa tulleita kitaristeja. HMS guitars oli jälleen paikalla ja ei voi muuta sanoa että hoidettiin taas homma ihan kunnialla kotiin! Oli reippaasti töitä esillä ja varsinkin akustiset kitarat herättivät messukävijöiden kiinnostuksen. Eikä niitä ainoastaan katseltu vaan myös kokeiltiin. Tuskin oli yksi kokeiunhaluinen laittanut kitaran sivuun kun jo seuraava pyysi saada kokeilla... Mahtavaa! Tältä näytti HMS-guitarsin messupöytä aamu yhdeksältä ennen kun valospotit oli asennettu.

Lue kokonaan »

Uusi logo... jatkuu...

Lisätty 10.12.2019

Niin että helmiäisenä... no toimiihan se niinkin. Varsinkin akustisessa!

Lue kokonaan »

Uusi logo

Lisätty 24.05.2019

Hahmottelin muistivihkooni kitaraluonnosta - ensin rungon muodon, sitten kaulan ja viimeisenä lapa josta törröttävät pienet virittimet - ja lopuksi pari kynänvetoa helmiäisupotusta kuvaamaan. Katselin hetken noita harakanvarpaita kunnes äkkäsin että; "hetkinen, tuosta voisi ehkä tulla jotakin". Ryhdyin työstämään ideaa ja nyt se taitaa olla siinä, ainakin se löysi tiensä uusimpaan Vanguardiin kuin myös verkkosivujen yläkulmaan. Vesisiirtokuvana tämä toimii erittäin hyvin mutta helmiäisenä... siinä onkin sitten enemmän haastetta!

 

Lue kokonaan »

HMS-guitars verkkosivut ovat täällä!!!

Lisätty 31.03.2019

Noin. Nyt HMS-guitarsin verkkosivut ovat vihdoin todellisuutta. Niiden suunnitteluun meni oma aikansa, jonka jälkeen niiden toteuttaminen vei toisen mokoman, mutta nyt ne ovat saaneet lopullisen muotonsa. No, ainakin melkein lopullisen. Joka tapauksessa...  tästä on hyvä jatkaa.

Lue kokonaan »

Tonefest kultsalla

Lisätty 13.02.2019

Onnistuin saamaan HMS-guitarsin tuotteet valmiiksi Tonefest -kitaramessuille. Erittäin hyvä juttu! Kyseessä oli samalla eräänlainen ensi-ilta tälle firmalle. Ensimmäistä kertaa olin ihmisten ilmoilla ottamassa vastaan kommentteja ja kritiikkiä. Palaute oli kyllä kannustavaa ja koko tapahtuma yllätti moninkertaisesti. Mahtava tunnelma ja hienoa porukkaa!

HMS-guitarsin esittelypöytä valmiina n. klo 9.30HMS-guitarsin esittelypöytä valmiina n. klo 9.30

Lue kokonaan »