Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sähkökitaramallit:

 HMS Hood    

Joka pojan perusmalli eli fendertyyliin ilmaistuna "student model". Materiaaleina suomalainen mäntyrunko ja koivukaula.     

LUE LISÄÄ...

HMS Vanguard  

Danelectron kitaroista vaikutteita saanut kitara "semi hollow" rakenteella. Alkuperäisten Danelectrojen kuitulevyn sijaan tässä on käytetty koivuvaneria. 

LUE LISÄÄ...

HMS Eclipse   

Eclipse on pelkistetty ja yksinkertaisuudessaan vertaansa vailla.  Ohutrunkoinen solid body rakenne ja ainoastaan yhdellä mikrofonilla varustettu kevytrakenteinen "lankku".     

LUE LISÄÄ...

HMS Eclipse elite  

Sama kitara kuin edellä, mutta nyt kahdella mikillä kalustettuna ja Freeway (tai Schaller Megaswitch) -kytkimellä, joka laajentaa soundimaailmaa jopa yhdeksällä eri vaihtoehdolla.     

LUE LISÄÄ...

HMS Crescent  

LP-tyylisistä kitaroista rakenteensa lainannut HMS Crescent eroaa edellä mainituista malleista erityisesti kaulan kiinnityksen ja huomattavasti jykevämmän rungon suhteen.     

LUE LISÄÄ... 

HMS Raven  

Asteen verran lähempänä Les Pauleja on tämä HMS Raven (korppi) joka on ainoa HMS kitara jossa on neljä nuppia rungossa - klassiseen Gibson tyyliin, 2 x Volume ja 2 x Tone.  

LUE LISÄÄ...

HMS Renown  

Tämän kitaran esikuvat ovat monet -  Gretsch 6122, Höfner Verythin ja Gibson ES-335, muutamia mainitakseni. HMS Renown on omanlaisensa järkäle, joka laulaa komeasti ihan sellaisenaankin, mutta kun sen P-90 mikrofonit kytketään vahvistimeen niin alkaa tapahtua...     

LUE LISÄÄ...